Denizli Tavas Belediyesi Sevgi Eli Birimi,ev eşyası, beyaz eşya ve giyim yardımı yapmaya devam ediyor. Yardımların yapıldığı ailelerin mutlulukları yüzlerinden okurken, bu hizmetin kendilerini çok memnun ettiğini dile getiriyorlar.
Aileler birçok eksikliklerinin olduğunu bu eksikliklerin Tavas Belediyesi Sevgi Eli Birimi tarafından giderildiğini belirtirken, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a ve ekibine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.
Konu hakkında görüşlerini belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Belediyecilik sadece yol yapmak, park düzenlemek değildir. Belediyecilik, nerede yardıma muhtaç bir insanımız varsa oraya ulaşmak, sevgi ve hoşgörü ile bir bütün olarak tüm sorunlara çare bulmak ve derman olmaktır. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, bizim Sosyal Belediyecilik anlayışımızın içinde yer almaktadır. Bu vatandaşlarımıza elimizi uzatabilmekten mutluluk duyuyoruz. Bu projeyi birlikte gerçekleştirdiğimiz sorumluluk sahibi tüm ekibime sonsuz teşekkür ediyorum. Onların hizmet aşkı ve azmi bizi daha da heyecanlandırıyor" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: