Turnuvada yarı finalistler belli oldu
Denizli'de Ülkü Ocakları tarafından her yıl düzenlenen geleneksel halı saha turnuvasının 3’üncüsünde yarı finalistler belli oldu. Büyük çekişmeye sahne olan çeyrek final maçlarında toplam 49 gol kaydedildi.


“Turnuvanın en güzel maçıydı”
Turnuvayı değerlendiren Babadağ Asansör takımı futbolcusu Emre Pazarcı “Babadağ Asansör olarak gayet mutluyuz. Penaltılar sonucu yarı finale yükseldik. Turnuvanın en güzel maçıydı. Rakibi de tebrik ederim. Yolun sonu şampiyonluk. Başta takım arkadaşlarım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel maçtı. Çok mutluyuz ”dedi.
“Herkesin gayret ve çabası ile zor olan bu maçı kazandık”
Kurtardığı penaltılarla takımının yarı finale yükselmesinde büyük katkısı bulunan Babadağ Asansör takımı kalecisi Emre Kumral ise, “Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Geriye düşmemize rağmen birlik ve beraberliğimiz bozulmadı. Kaptanımız bize her zaman destek oldu ve tam bir takım olarak bu gün herkesin gayret ve çabası ile zor olan bu maçı kazandık. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Turnuvanın yarı final maçları ve beşincilik altıncılık maçı 13 Şubat 2022 tarihinde Babadağ’da yapılacak. (İHA) -
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: