Başkan Zolan, bugün Belediye çalışanlarına yönelik düzenlenen brifing de konuştu. Yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olanlar ile devam eden projeler hakkında çalışanlarına bilgiler aktardı. Brifing’te konuşma yaptığı esnada konuşmasını Yüksel Güler, Facebook hesabından cep telefonu vasıtasıyla takipçileriyle canlı olarak paylaştı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, devam eden çalışmalardan dolayı halka hitaben; “Sabrından ötürü Denizlililere teşekkür ediyorum” diyerek, net tarihler verdi.
Denizligüncel.com’un haberine göre; Başkan Zolan’ın bugünkü toplantıda ele aldığı önemli konular başlıklar halinde şöyle:
HAL KAVŞAĞI
Orada yeni bir çevreyolu yapıyoruz. Bölge için çok gerekli bir kavşaktı. İzmir yönünden trafiği üstten vereceğiz. Ocak sonu en geç 10 Şubatta bitirömeyi hedefliyoruz.
SANAYİ KAVŞAĞI
Bakırlı Kavşağı’na yardımcı olması için 1 ve 2’nci Sanayi ile 3’ncü Sanayi’yi birbirine bağlayacak, yaya ve taşıt kullanımı için iki gidiş iki geliş şeklinde yapıyoruz. Denizli’de yeni bir teknoloji kullanarak daha sağlam olmasını sağlıyoruz. Bu kavşağımız da 15-20 Ocak’ta hizmete girer.
ÜÇGEN KAVŞAĞI
Üçgen Kavşağı Denizli’nin kalbi… Orası çok çok önemliydi. 15 dakika kadar ışıklarda bekleniyordu. Stres yaratan bir kavşaktı. Üzerinde detaylı çalıştık. Ama şimdi sona yaklaştı. Antalya - İzmir yönündeki trafiğin akacağı viyadükleri 15 Ocak’ta hizmete alacağız. Ardından etap etap yan yolları hizmete alacağız.
KAPALI YOLLAR NE ZAMAN AÇILACAK?
Aynı zamanda şunun da müjdesini vereyim… Etap etap altyapısı biten yerlerin üst yollarını yapıyoruz. Yol konforu anlamında, kapalı yol anlamında hiçbir şey kalmayacak. Denizli’deki kardeşlerimiz çok sabrettiler, inşallah güzelliği de hepimiz göreceğiz. Denizli, bunlar bittiğinde birçok şehirden farklı olarak alt ve üstyapısı bitmiş, kavşakları bitmiş bir il olacak.
SIKINTI VAR AMA GEÇİCİ
Özellikle sürücülerimiz bir sıkıntı çekiyor ama bu geçici… Bittiğinde çok güzel olacak ve çok rahatlama sağlayacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: