Uzmanlar "Çocuk İhmal ve İstismarı Bilgilendirme” panelinde eğitimcilerle buluştu
(İHA) - Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Pamukkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Acıpayam, Beyağaç, Çameli, Çardak, Kale, Pamukkale, Serinhisar ile Tavas ilçelerinde görev yapan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürleri, okul müdürleri ve psikolojik danışman/rehber öğretmenlere yönelik “ Çocuk İhmal ve İstismarı” Bilgilendirme Paneli düzenlendi.


Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda katılımcılarını ağırlayan panelde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, “Okul yöneticileri ile Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlerin çocuk ihmal ve istismarı konusunda destek alabileceği kurum ve kuruluşları yakından tanıması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi panelimizin önemli amaçlarındandır. Ne kadar çok kişiye ulaşıp gerekli bilgilendirmeyi yaparsak o kadar çok fazla çocuğa faydalı olacağımızın bilincindeyiz” dedi.
Panel; alanında uzman avukat, psikolojik danışman, sosyal hizmetler uzmanı ve emniyet mensubu konuşmacıların katılımcı yönetici ve öğretmenlere yaptıkları sunumların ardından sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: