Vali Atik, “Annelerimiz ailenin temel direği, en değerli varlığımızdır”
(İHA) - Denizli Valisi ali Fuat Atik Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Annelerimiz, toplumun geleceği olan ailenin temel direği, bizim en değerli varlığımız, gönül otağımız, merhamet ocağımız, en kıymetlimizdir” dedi.


Varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz için bitmez tükenmez söylenebilecek sözler. Annem, tüm annelerimiz; canımız, canımızdan öte, dünyaya açılan ruh pencerelerimiz.
Anne demek; sevginin en saf ve karşılıksız halinin tezahür etmesi, dünyadaki tüm güzelliklerin tek kelimeyle ifade edilebilmesi demek. Sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleri ile dünya ile aramızdaki en büyük bağımız başta Şehit ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere, ayakları altına cennet serilen bütün annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, saygı ve sevgiyle o güzel ellerinden öpüyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: