Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Hasan Karahan, hizmet binası ve üniteleri gezdi.
Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, slayt eşliğinde bölge ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Tekstil üretiminde Denizli’nin merkez konumunda olduğunu kaydeden Vali Karahan, İlimizde tekstilin yanı sıra makine, mermer ve kablo üretimi gibi çeşitli alanlarda da ülke ekonomisine önemli katkı sağlandığını vurguladı. İhracatta ilk 8’in içinde yer almanın da önemine dikkat çeken Vali Karahan, İstihdam Seferberliğine destek vererek işletmelerinde istihdamı arttıran işadamlarına da teşekkür etti.
Vali Karahan, bölge müdürlüğü ziyaretinin ardından, bölgede faaliyette olan fabrikaları gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: