Yemekten zehirlenen 99 kişiden 34’ü taburcu edilirken, 65 kişinin tedavisi devam ediyor. Zehirlenme vak’asına Denizli Valiliği de el attı.Gerekli soruşturmanın başlatıldığını açıklayan Valilik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
“Basında yer alan Denizli’de sünnet düğününde zehirlenme haberlerine istinaden; 2 Eylül 2018 tarihinde yapılan sünnet düğünündeki yemek sonrası düğünde yemek yiyen kişilerin 3 Eylül sabahından itibariyle ishal, bulantı, kusma, karın ağrısı ve ateş şikayetleri ile hastanelere başvuru yaptığı öğrenilmiştir.
Şimdiye kadar yapılan değerlendirmeye göre bu şikayetlerle 99 kişi kamu ve özel hastanelere başvurmuş, 34 kişi şifa ile taburcu edilmiş, 65 kişinin takip ve tedavisi hastanelerimizde devam etmektedir. Hastaların genel durumu iyi olup, olayla ilgili gerekli takipler yapılmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “
Yorumlar
Kalan Karakter: