"Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Türk Milleti"
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle basın açıklaması :


HABER MERKEZİ
“Kimsesizlerin kimsesi” için en uygun idare şekliyle 96 yıldır yönetilen Türkiyemizin, Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla özgür bir ruha, vatan aşkıyla yanan yüreklere sahip, kuruluşundan kurtuluşuna ve günümüze inanç ve sadakatle erişen bu Aziz Millet, daha nice bayramlara birlikte ulaşacaktır.
Ezelden ebede ülkesine bağlı kalmaya ant içmiş, can vermiş, bedel ödemiş Milletimizin, huzur, refah, aydınlık günlere ihtiyacı, her gün daha da artmaktadır. Her türlü zorluğa rağmen, yalnız ve güzel yurdumun bütün vatandaşları Cumhuriyetin kattığı ve kazandırdığı değerlerle dünyaya “biz birlikte ayaktayız” mesajını vermeye devam edecektir.
Çıktıkları kurtuluş yolunu zaferle taçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu ülkenin huzur ve güvenliği, birlik ve bütünlüğü için vatan toprağının kucağına düşmüş bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnetle anıyorum.
96 yıldır söylediğimiz gibi Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Türk Milleti…
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: