Yasin Öztürk, KPSS ile atananların durumlarını meclise taşıdı
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Ulusal ve yerel basında ses getiren Korona Virüs hakkındaki çalışmalarının yanısıra vatandaşlardan gelen diğer konulardaki taleplere de tepkisiz kalmadı . KPSS puanları ile atama yapıldığı halde, göreve başlamayan adayların durumunu gündeme taşıdı .


Milletvekili Öztürk , Bakanlığınıza bağlı kurumlara, 2019/6 KPSS puanı ile ataması yapılan aday sayısı kaç kişidir?
2019/6 KPSS puanına göre ataması yapıldığı halde göreve başlama tebligatı yapılmayan aday sayısı kaçtır?
2019/6 KPSS puanına göre ataması yapılarak göreve başlayan personel bulunmakta mıdır?
Tercih sonuçları 6 Aralık 20019 tarihinde açıklanan, 31 Aralık 2019 tarihinde de belge teslimi yapan bu adayların göreve başlatılmamasının gerekçesi nedir?
Ataması yapılan bu kişiler ne zaman göreve başlatılacaktır?
2020 KPSS öncesi bu kişilerin göreve başlatılması düşünülmekte midir?
Bakanlığınız, 2020 KPSS puanına göre yeni atama yapmayı planlamakta mıdır? Sorularını yöneltti .
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: