Yaşlı kadını binlerce lira dolandırdılar
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Sarayköy ilçesinde dolandırıcılık olayı gerçekleştiren şahıslara yönelik Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından operasyon gerçekleştirildi. Yaşlı vatandaşın adı cinayete karıştığını ve başka bir vatandaştan ise yaklaşık 150 bin TL dolandıran 2 şahıs altınlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.


Olay, Sarayköy ilçesinde 14 Aralık 2020 Pazartesi günü meydana geldi. Yaşlı şahsın evine giden ve kedisini komiser olduğunu vatandaşın adının cinayete karıştığını söyleyerek evdeki altınları alarak kaçtı. Aynı yöntemle başka bir vatandaşın ise yaklaşık 150 bin TL’sini aldıkları öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine jandarmanın dedektifleri olan JASAT ve Sarayköy ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler inceleme başlattı.
Olayı gerçekleştirilen Şenol T. (48) ve Yusuf T. (50), jandarmanın dedektifleri olan JASAT ve Sarayköy ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından operasyon düzenlendi. Operasyon neticesinde, şahısların aldıkları altınlar ile birlikte Şenol T. (48) ve Yusuf T. (50) gözaltına alındı. Jandarma tarafından gözaltına alınarak karakolda ifadesi alınan şahıslar sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: