Değerler Eğitimi 2014-2015 eğitim öğretim yılı birinci ve ikinci döneminde “Alçak Gönüllülük ve Paylaşma” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Şube Müdürü Mustafa Vural, Pamukkale İlçe Millî Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Merkezefendi İlçe Millî Eğitim Müdürü AdemKılınç, Kale İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı törenle ödüllendirildiler.
İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasında “Bugün önemli bir konu için toplandık. Eğitim bir kişinin geleceğini teminat altına alınmasıdır. Değerler eğitimi projemizin ödül töreni için bir araya geldik. Sizleri çok seviyoruz. Milli eğitim müdürlüğü idarecileri olarak gençlerimizin çalışmalarına ışık tutmak için varız. Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için çok çalışmalısınız. Denizli eğitiminin bir önceki günden daha üst düzeyde olması için gecemizi gündümüze katıyoruz. Bu ülkenin sizlere ihtiyacı var. Geleceğin yöneticileri, mühendisleri, başbakanları, doktorları sizlerin arasından olacak. Millet olarak çok önemli değerlerimiz var. Bunları en ön planda tutmalısınız.
Derslerinize çok iyi çalışarak başarılı olun. Büyüklerinize saygıda kusur işlemeyin, arkadaşlarınıza karşı saygılı olun. Paylaşmayı bilin. Birlik beraberlik ruhu içerisinde olun. Ülkemizi bayrağımızı çok sevin. Vatan sevdalısı olun. Bunlar için çalışın. Ne kadar çok çalışır ve bu ülkeye sahip çıkar iseniz, ülkemiz refaha kavuşur. Bir eğitim öğretim yılının sonlarına geldik. Şimdiden hepinize iyi yaz geçirmenizi diliyorum. Yarışmalarda ödül alan öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.
Müdür Oğuz’un konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyelerince verildi.Ödül töreninin bitiminde Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin yıl sonu sergi açılışını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ilçe kaymakamları ve idareciler ile sergiyi gezerek inceledi.
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem Değerler Eğitimi-Karakter Okulu Proje Kapsamında İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik düzenlenen “Alçakgönüllülük” konulu resim, şiir ve kompozisyon konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin isimleri aşağıdaki gibidir.
Resim Yarışması Sonuçları
1
Osman Mert NALÇACI
Çal-Hançalar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu
2
Ahmet ATABAY
Honaz-Kocabaş İlkokulu
3
Nehir NOHUTÇU
Merkezefendi-Gazi İlkokulu
Şiir Yarışması Sonuçları
1
Ayda AYHAN
Pamukkale-Atatürk Ortaokulu
2
Ömür Mirsad ERTURHAN
Sarayköy Atatürk Ortaokulu
3
Ömür DURAK
Pamukkale Ortaokulu
Kompozisyon Yarışması Sonuçları
1
Recep AKIN
Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi
2
Canberk BACAKSIZ
Pamukkale-Denizli Lisesi
3
Merve Nur GÜNGÖR
Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem Değerler Eğitimi-Karakter Okulu Proje Kapsamında İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik düzenlenen “Paylaşmak” konulu resim, şiir ve kompozisyon konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin isimleri aşağıdaki gibidir.
1
Melek ADIGÜZEL
Bozkurt İnceler Atatürk İlkokulu
2
Ayşe Ecem ÖZCANLI
Cankurtaran İlkokulu
3
Ahmet Faruk KARAAYVAZ
Kale Ya-Tu Otomotiv Hürriyet İlkokulu
1
Melis Damla YILDIRIM
Sarayköy Atatürk Ortaokulu
2
Mahmut Bilal SARITAŞ
Kale Mehmet ve Kemal Aracı Ortaokulu
3
Erva ATEŞ
Honaz Kaklık Şehit Eyüp Altun Ortaokulu
1
Ümran MUHÇI
Kale Anadolu İmam Hatip Lisesi
2
Fatma Nur ÖZTÜRK
Kale Anadolu İmam Hatip Lisesi
3
Berna AKKAŞ
Sarayköy METEM
Yorumlar 1
Kalan Karakter: