DENİB Akademi’den B2B E-İhracat Odağında Dijital Pazarlama eğitimi
DENİB AKADEMİ, “B2B E-İhracat Odağında Dijital Pazarlama” eğitimini 10 Kasım 2021 tarihinde pandemi kuralları gereğince Denizli İhracatçılar Birliği’nde düzenledi.


Eğitim programında; temel dijital pazarlama dinamikleri ile başarı ölçütleri (KPI), temel becerileriyle sosyal medya reklamları, reklam hedefleme kabiliyetleri, yeniden pazarlama ile hedef satın alımcılarımızı internette takip, araçlarla hedef satın alımcılara ulaşım, müşteri hizmetleri yönetimi, büyük veri kavramı, pazarlama otomasyonları, arama motoru optimizasyonu, e-posta reklamcılığı gibi konu başlıkları üzerinde duruldu.
Eğitim programı, yapılan bilgilendirmelerin ve paylaşımların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti. DENİB Akademi Eğitimlerine, 18 Kasım 2021 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenecek olan “Kurumlarda Zihin Haritaları Eğitimi” ile devam edecek. Eğitimlere dair detaylı bilgiye internet adresinden ulaşılmaktadır. (İHA) -
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: