Denizli OSB çalışanlarına 3. doz aşı uygulaması başladı
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde görev yapan 25 bin çalışana Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü koordinasyonunda 3. doz aşı uygulaması başladı.


Denizli'de de Organize Sanayi Bölgesi’nde görev yapan 25 bin çalışan Denizli İl Sağlık Müdürlüğü uzmanları aracılığıyla aşılanıyor.
Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, “Üretimin devamlılığı ve güvenliği için Denizli OSB Yönetimi olarak Bölgemizde çalışan 25 bin kişinin mobil ekipler ile yerinde aşı uygulamasını 3. doz için de başlattık. Tüm işverenlerimizi ve çalışanlarımızı 3. doz aşılarını olmaya davet ediyoruz. Bölgemiz çalışanlarının aşı kampanyasına gösterdiği ilgi bizleri son derece mutlu etti” dedi.
(İHA) -
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: