İran uyruklu vatandaşlarca ait bir bilgisayar firmasına ait olan dükkan anaokuluna çevrilmişti. 3 aydır hiçbir yetkili merciinin denetim ya da kontrol etmediği okulun ansızın denetime alınması ve kapatılması akıllarda soru işareti yarattı.
İŞLETME MÜHÜRLENDİ!
Sıradan bir anaokulu gibi çalışan ve yaşları 3 ila 7 arasındaki onlarca çocuğun her gün aileleri tarafından bırakıldığı ve akşam saatlerinde yine aileleri tarafından alındığı okul Pamukkale Belediyesine bağlı zabıta ekipleri tarafından polis eşliğinde basıldı. Bir süre içeride inceleme yapan ekipler, söz konusu işletmenin boşaltılması için ilgilileri 1 saat gibi bir süre tanıdı. Bu süre içerisinde içeride bulunan eşyalar tahliye edildi. Verilen zamanın dolmasının ardından tekrar aynı yere gelen zabıta birimleri, işletmeyi mühürleyerek kullanıma kapattı.
ALADAĞ YANGINI MI HAREKETE GEÇİRDİ?
İzinsiz, ruhsatsız ve denetimsiz olarak Denizli'de 3 aydır işletilen söz konusu anaokulunun apar topar kapatılması ise akıllara geçtiğimiz haftalarda tüm Türkiye'yi yasa boğan Adana'nın Aladağ ilçesindeki yurt yangınını getirdi. Yaşanan yangın faciasının ardından mı böyle bir adım atıldı bilinmez ama olayın zamanlaması akıllara bu yorumu getirdi.
haber:Emre Türkmen
Yorumlar
Kalan Karakter: