İstanbul 81 ile fark attı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’deki ilana göre kalkınma ajanslarına dağıtılacak transfer ödenekleri belli oldu. Buna göre kalkınma ajanslarına 281 milyon 991 bin 750 lira tutarında bir ödenek ayrıldı.


Bu tutarın 6 milyon 537 bin 774 liralık kısmı yalnızca İstanbul Kalkınma Ajansı’na giderken; Denizli, Aydın ve Muğla’nın içerisinde bulunduğu Güney Ege Kalkınma Ajansı’na 9 milyon 277 bin 133 lira. Bu hesapla İstanbul'a düşen ödenek ortalama olarak Denizli'nin 2 katı durumunda.
En yüksek ödenek ise 14 milyon 769 bin 561 lira ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na verildi. Hakkari'ye tek başına düşen pay 3 milyon 692 bin 390 lira ile Denizli'yi geçiyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: