ÇÖZÜM SÜRECİ GERÇEĞİ
Yayınlanma :
31.03.2022 13:36
Güncelleme
: 31.03.2022 13:36
Fetöcüler çözüm sürecini kurguladılar ve uygulamada önemli roller aldılar.Baş söylemleri sen Türküm dersen onlarda kürdüm derdi. İslamda milliyetçilik yok ümmetçilik var, milliyetçilik haramdırdı. Milliyetçiliğin başı ezilmeliydi. Ancak terörist başı Gülen kürt olduğunu bağrını gere gere söylüyordu ve ona kürtçülük yasak değildi. Fetöcü subaylar terörle mücadeleyi sabote ediyorlardı. Operasyonları önceden haber veriyorlar terörle mücadelenin imkansız olduğunu milletin kafasına yerleştirmeye çalışıyorlardı.Orduyu manen çökertiyorlardı.
Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi çözüm sürecini destekliyor dahada genişleritilmesin fedarosyona geçilmesini istiyordu.Daha çabuk olunmasını gerekirse kendilerinin yardımcı olabileceklerini söylüyordu.
Sol örgütlerde işin içinde idi. Devleti çözüme mecbur etmek için kanlı faaliyetleriine hız vermişlerdi.
Yabancılarda boş durmuyorlardı akıl üstüne akıl veriyorlardı.
Bu zaman zarfında pkk hazırlığını tamamladı.Hendeklerini kazdı, tünellerini açtı,barikarlarını kurdu, mühimmatlarını tamamladı TC yi tükürüğümüzle boğarız dedi. Bağımsızlık ilan edeceklerini ilan ettiler.
Bu minvalde faaliyetler devam ederken armutun piştiğini düşünen terör yandaşları vaktin geldiğine kanaat getirdiler.Devleti işgal teşebbüsünde bulundular.
Akpartinin aklı başına geldi ve getirildi.
Yüz seksen derecelik doğru bir dönüş yaptı.Her türlü terörle mücadeleye başladı.Terörün hedefinin kendileri ve ülkenin bekası olduğunu gördüler. MHP ninde olağan üstü fedakarane destek ve yardımı ile Ülkenin şansı yeniden olumlu yöne döndü.
Akparti çözüm sürecini bitirdiği halde Kılıçtaroğlu çözüm sürecini devam ettirdi. Oy uğruna terör örgütü ile koyun koyuna çalışmaya terörün sözde haklarını açık açık savunmaya başladı. Silahlı teröre yardım etmesinin yanında meşruiyet kazandırmaya başladı.Terör örgütü mensuplarına partisinde açıkca ve fütursuzca yer vermeye devam etti.
Fetöcüler ise söylemlerin yanında pkk nin partisne oy vererek ayakta tuttular. Ellerindeki fırsatı kaçırmanın çılgınlığı ile Akparti ve MHP ye saldırmaya başladılar. Tabi yanlarında abileride var.
Daha sonrada bunlara İp partiside katıldı. Terör elabaşına ve partisine meşruiyet kazandırma çalışmasının yanında ortaklık da kurdular.
Netice olarak AKParti çözüm ihanetinden döndüğü halde bunlar çözüm ihanetine devam ediyorlar. Hatta terör örgütüne terör örgütü değildir diyorlar.
Kendileride çözüm sürecine katıldıkları halde bundan sadece AKPartiyi sorumlu tutuyorlar.
Türk Milleti gelecekte yaşayabilmek istiyorsa dostunu düşmanını iyi bilmek zorunda.Basit oy verme düşüncesinin ötesini terörü ve gelecekte ne yaşacağını görmek zorunda.
31 Marttaki seçimler dostu, düşmanı bilmenin bir göstergesi olacaktır.
Ey Türk Milleti iyi düşün ve yanlış seçiminde başına gelenlerden dolayı ağlama.
Unutma yarının güvenliği bu günden sağlanır.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: