(İHA) - Fetullahçı terör örgütüne yönelik polis tarafından Denizli merkezli 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda, 5’i askeri okullardan ihraç edilen eski öğrenci olan 7 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri FETÖ soruşturması kapsamında örgütün mahrem imamı ve onunla görüştüğü tespit edilen eski askeri öğrencilere yönelik Denizli merkezli olmak üzere İstanbul ve Bursa’da operasyon yaptı. Operasyonda askeri okullardan ihraç edilen 5 eski öğrenci, bir mahrem imam ile bu kişilere yardımcı olduğu belirlenen 1 kişi daha gözaltına alındı. İhraç edilen öğrencilerin, mahrem imamla ankesörlü telefonlardan görüştükleri belirlendi. Gözaltına alınan 7 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Denizli merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 7 gözaltı
Askeri okullardan ihraç edilen 5 eski öğrencinin mahrem imam ile ankesörlü telefondan görüştüğü ortaya çıktı


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: