Taksilerin havaalanı içerisine alınmadığı yolunda basında çıkan haberler üzerine konuşan, BAY-TUR firması yetkilileri, kamuoyunun yanıltıldığını açıkladı.
Havalanı'ndaki taşımacılık olayına açıklık getiren BAY-TUR firması yetkilileri, şu açıklama da bulundu:
"Son zamanlarda Denizli Çardak Havalimanı arasında otomobille taşımacılığın yapılamadığı yönünde kamuoyuna yanlış ve yanıltıcı beyanlar verilmekte, bu konuda vatandaşlarımız yanlış yönlendirilmektedir. Belirtildiği şekliyle otomobil tarzı araçlarla verilen hizmetin sonlandırıldığı doğruyu yansıtmamaktadır.
Havalimanı ve Denizli arasında taşımacılık yapan taksilerin sözleşme hükümlerine uygun olmayan çalışmaları nedeniyle sözleşmeleri yetkili merciler tarafından fesih edilmiştir. Bu kapsamda sadece sözleşmesi fesih edilen taksilerin hizmeti sonlandırılmıştır.
Bay-tur şirketi olarak 20 yılı aşkın tecrübemizle; Kaliteli bir taşımacılık anlayışıyla vatandaşlarımıza evinden havalimanına, havalimanından evine yasalara uygun yetki belgeli otomobil tarzı araçlarımızla ulaşım hizmeti veriyoruz. Verilen hizmet günümüz tekniğine uygun, kaliteli, Denizli halkına yakışır, VİP standartlarında ve daha uygun fiyatlarla yapılmaktadır. Halkımızın yanlış beyanlara itibar etmemeleri; ''Doğru bilgi için 08:30-20:00 saatleri arasında 444 2 807 nolu telefonumuzdan merkez ofise bağlanarak,mesai saatleri dışında 0541 728 35 82 nolu telefon numaralarımızdan’’,
bize ulaşarak daha kaliteli hizmetin tarafımızdan alınabileceğini bilmelerini isteriz. Havalimanı, Denizli arasında otomobille taşımacılıkta vatandaşların mağdur olacağı bir husus bulunmamakta ve otomobille taşıma hizmeti kesintisiz devam etmektedir. Bu yönde yapılan asılsız beyan ve yorumlara vatandaşların itibar etmemelerini istiyoruz.Bu açıklama kamuoyunu bilgilendirme amaçlı yapılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyururuz."
Yorumlar
Kalan Karakter: